Място за отмора

 

Bhumi е ново дзен-вдъхновено място, което Ви помага да се отпуснете и да отпочинете. В момента на създаване се мотивирахме от елементите на непринуденост и баланс и се надяваме да се насладите на нашето студио с отворено пространство и високи тавани. Пространството е просторно, а подходът на залата е минималистичен, за да се избегне напрежението от ненужни неща.

Като професионалисти в нашата сфера, ние се фокусирахме върху най-важните неща - най-висок клас матове и пропс от Manduka, безупречно озвучаване от Sonos, умело и ненатрапчиво осветление, както и мек под, за да може Вашето време при нас да е едно невероятно преживяване.

Йога не е само пространството и интрукторите. Тя е преживяването от край до край, което Ви позволява да избягате от ритъма и шума на всекидневието, за да намерите уединение и спокойствие и да се насладите на часове храна за ум, тяло и душа чрез тази вълшебна практика.

Ние силно се интересуваме от детайлите и Ви подканваме да изучите пространството за малките неща, които се надяваме да Ви накарат да се усмихнете.

Вярваме, че Bhumi ще се превърне едно от любимите Ви места за йога.