Часовете на Хаджиме

Подходът на Хаджиме е холистичен и съчетава богата палитра от похвати и техники: различни стилове йога, body work, медитация. Часовете се водят на английски.

 
 
 
 

YOGA FIT

В часовете си Хаджиме търси разнообразие и динамика, и съчетава богата палитра от техники и похвати. Той модифицира практиките спрямо желанията, възможностите и енергията на групата, и набляга на принципите за правилно подреждане на тялото в йога, както и на древните традиции на йога. Хаджиме преподава йога по безопасен, достъпен и приспособим начин, което прави часовете му подходящи за всякакви нива в йога. Часовете се водят на английски.  

 • Ниво

  • Средно-напреднали и Напреднали

 • Програма

  • Понеделник: 18:15 - 19:15

ANTISTRESS YOGA

Отделете един час за себе си и се освободете от стреса и напрежението. В обедните си часове Хаджиме цели да ви помогне да създадете пространство в тялото си и да освободите напрежението, което то е събрало, за да успокоите и ума. Часовете се водят на английски.  

 • Ниво

  • Отворено ниво

 • Програма

  • Вторник: 13:00 - 14:00

  • Петък: 12:00-13:00

 
 
 

НИВА

Отворено ниво

Отворено за всички нива от начинаещи до по-напреднали и опитни ученици. Преподавателят адаптира класа според присъстващите като дава различни модификации и вариации на позите.

Начинаещи

Отворено за напълно начинаещи, такива в началните стъпки в Йога или хора, които търсят по-лека форма на асана практика. Ще научите основите на йога.

Средно-напреднали

Работи се на по-дълбоко физическо и психологическо ниво чрез по-сложни практики. Въвеждат се по-предизвикателни вариации на асани и се търси по-задълбочена връзка между дъха и движението. Учениците се запознават и с разнообразни Праняма практики и магията на мантрите. Не се препоръчва за ниво Начинаещи.

Напреднали

Предизвикателни практики за по-опитни ученици, които смело играят със сложни пози като Стойка на глава и ръце, Гарван и др., които предполагат по- сериозни знания и посвещаване в принципите на изпълнение на асаните и дишането (Пранаяма). Учениците от ниво Средно-напреднали са добре дошли, но трябва да подхождат с внимание и сериозност към задълбочеността и трудността на практиките от нивото за Напреднали. Не се препоръчва на ниво Начинаещи.