Immersion Weekend at 2Health Hub

Embodying The Flow

by

Juan Gabriel

Петък, 22-ри март - Неделя, 24-ти март


Петък вечер: Evening workshop (18:00-20:30)

Събота: Full day immersion (10:00-17:00) + evening special (Yoga Trance Dance 18:00-20:00)

Неделя: Half-day workshop (10:00-12:30)

Йога. Танц. Сърф. Прана. Флоу. Дъх. Любов.

 

За нас това може да са само думи, но за Хуан Габриел те са символи на целия му свят. И какъв очарователен свят е това! Свят, в който хората са диви и свободни, пълни с любов към другите; свят, в който дъхът е господар, а йога е богиня. В размките на няколко уъркшопа от 22-ридо 24-ти март Хуан ще ни пренесе във вълнуващия свят на Прана Виняса. Заедно ще се потопим в класически намаскари, пранами (поклони) и йога транс денс. В този уикенд ще прегърнем есенцията на Прана и ще почетем изумителната Шива Реа чрез въплъщение на нейната рожба: Прана Виняса Флоу. 

ЦЕНИ:

При предварително записване и заплащане получавате 10% отстъпка и цената за всички събития (включително Yoga Trance Dance) е 180 лв

Всички събития (включително Yoga Trance Dance) с предварително записване: 200 лв (205 лв в деня на събитието)

Всички събития (без Yoga Trance Dance) с предварително записване: 160 лв (165 лв в деня на събитието)

Петък, SOMA PRANA VINYASA (evening workshop) с предварително записване: 40 лв (45 лв в деня на събитието)

Събота, THE ART OF NAMASKARS (full day immersion) с предварително записване: 80 лв (85 лв в деня на събитието)

Yoga Trance Dance с предварително записване: 35 лв (40 лв в деня на събитието)

Неделя, EVOLUTION OF VINYASA (half-day workshop) с предварително записване: 40 лв (45 лв в деня на събитието)


Цените са валидни при заплащане предварително. В деня на събитията входът е различен (упоменат е в скобите по-горе).

Запазете вашето място на www.2healthhub.com

 
 
Juan Gabriel 2Health Hub.png

За Хуан Габриел

„Моето намерение е да пробудя във всеки един от нас способността ни да действаме като положителни инструменти в този свят за промяна. Това се подхранва с любов, радост и смях! ”- Хуан Габриел

Хуан Габриел е лечител от нова епоха с голямо сърце, деликатна душа и вдъхновяващ ум. Хуан е от основните асистенти на Шива Рей, и един от най-близките й приятели, и сред най-деликатните и грациозни преподаватели на Прана Виняса в целия свят.

Хуан Габриел е част от Samudra – Global School of Living Yoga, създадено от Шива Рей. Като старши учител и филиален лидер, той предлага обучения и ритрийти, базирани в Прана Виняса Йога, за учители по целия свят. Хуан Габриел е роден в Чили, но напуска родината си след като завършва гимназия, за да живее и да се развива в разнообразни области. Израснал пътувайки по света, сега Хуан Габриел е базиран в Белгия, където живее с любимия си френски булдог Сама (Самадхи). Със своята PuroYoga World практика, изгражда силна йога общност не само в Белгия, но и в цяла Европа. 

Хуан вижда йога като мощен инструмент за вътрешна комуникация, с който да изразяваме нашата уникалност и вътрешна искра. Той носи уникална мекота в практиката си с фин баланс между леко движение и добър контрол над тялото.

Хуан Габриел преподава йога и йога транс денс като практики, достъпни за всяко тяло, възраст и способности, и цели да помогне на всички чрез движение, връзка и игра. Преподава Йога, SupYoga, Танц и Медитация под формата на ритрийти, уъркшопи, класове, фестивали и конгреси в Италия, Коста Рика, Дубай, Лондон, Чили, Испания, Никарагуа, Холандия, Белгия, Франция, Гърция, Индия , САЩ, Индонезия и много други прекрасни места.


SOMA PRANA VINYASA (evening workshop)

Петък, 22-ри март, 18:00-20:30

Цена: 40 лв

Възстановете се, издишайте и се подмладете напълно.

Да се впуснете в Садхана означава да слушате тялото си и да го подхранвате с храна, за която така дълбоко призовава. В модерния свят има милиони неща, които отвличат вниманието ни и дебалансират нервната ни система, и създават разединяване на физическото аз и настоящия момент. Често сме „прекалено заети“ за да забавим темпото, да поставим краката си на стената, да поемаме дълбоки съзнателни вдишвания и просто да се слеем с ритъма на пулса.

В този уъркшоп ще се предадем, ще се отпуснем и ще преминем през последователността на Сома Прана Виняса с изначалното намерение да балансираме нервната си система и да постигнем равновесие на цялото ни същество. Сърдечната честота и кръвното налягане се понижават, като едновременно с това се повишава силата на имунната ни система. Естествените движения ще ни помогнат да освободим физическото напрежение. Пранаяма и мудра ще успокоят ума; с дълбоки навеждания напред , използвайки блокове, колани и техники за масаж, ще се потопим в състояние на пълно отпускане.

Използвайки музика и дъхът на учителя като водач, Хуан Габриел ви кани да се обърнете навътре в себе си и да получите лекарството, което само движението създава. Прана Виняса йога е енергичен, пълен спектър, който въплъщава потока на йога, култивиран от Шива Реа.

Juan Gabriel 2Health Hub Sofia.jpg

Juan Gabriel.jpg

THE ART OF NAMASKARS (full day immersion)

Събота, 23-ти март, 10:00-17:00

Цена: 80 лв

  • Първи клас: 10:00-12:30

  • Обедна почивка: 12:30-14:00 

  • Втори клас: 14:00-17:00

  • Следобедна почивка: 17:00-18:00

  • Специална вечерна практика: Yoga Trance Dance 18:00-20:00

Състоянието на намаскар означава "да се поклоним, да осъзнаем същността" и в този уъркшоп изследваме намаскарите като съвършената виняса, с която да влезем във флоуа, както и основните аспекти, които правят Прана Виняса уникален и ефективен стил на преподаване. Да правиш пранам (поклон) означава да поставиш главата си там, където трябва да бъде - в краката на Бога.

Краката му са навсякъде и затова човек може да прави намаскар навсякъде. Да правиш пранам означава да се отвориш към божествената сила, която се спуска към всеки - Шри Анандамайи Ма

Добре дошли в Изкуството на Намаскар - Пътуване от Пранами, през класически Намаскари (поздрави) до основополагащи Прана Флоу Намаскари.

Този клас е отворена възможност за всички практикуващи и учители, които искат да усъвършенстват своето въплъщение, ритъм, поток и интеграция на корените в еволюцията на Прана Флоу намаскарите. 

В нашия процес имаме три основни цели:

  1. По-дълбоко потапяне и вникване в асаните и във флоуа на намаскарите

  2. По-голямо осъзнаване и интеграция за преподаване на класически и Прана Виняса намаскари

  3. По-голяма интеграция на слънчево-лунната практика и медитация за подкрепа на нашия живот

Нека по-дълбоко олицетворяваме изкуството на намаскарите, за да предадем по-пълно изкуството на медитацията в движението.

Evening Special: YOGA TRANCE DANCE ~ вечер, която няма да забравите 

Събита, 23-ти март, 18:00-20:00

Цена: 35 лв

Празнувайте новия цикъл на годишната мандала!

Изначално движение, което се развива в медитация в движение, за да ни зареди с висока жизнена енергия и да ни помогне да разгърнем творческата си жизнена сила.

Предайте се на ритъма и освободете тялото си! Започващ със сахаджа Прана Виняса, инициираща йога асани в спонтанен, естествен флоу, Йога Транс Денс се разгръща в изследване на силата на ритмичната, свободна форма, движена от дъха, за освобождаване на творческата жизнена сила и култивиране на въплътената свобода... Ние всички сме родени танцьори!

Какво е йога транс денс? Йога и танц са две велики енергийни реки, които ни връщат в телата ни и ни подмладяват с прана. Йога събужда дишането, плавността на гръбначния стълб и вътрешната сила, и култивира естественото движение, интуицията и творчеството. С Йога Транс Денс, създаден от Шива Реа, преподаван от Хуан Габриел, можете да изпитате ползите от тези две традиции в интимна обстановка с различни креативни движения, следвайки ритъма, пулса и енергичните движения, за да намерите щастие и страст към изкуството на дишането.

----Подходящо за всички нива в йога ----


• EVOLUTION OF VINYASA (half-day workshop)

Неделя, 24-ти март, 10:00-12:30

Цена: 40 лв

Насладете се на пълен спектър от пулсиращи, ритмични виняси, използвайки еволюционните пътища на Прана Флоу, за да стимулирате енергийния поток и да увеличите циркулацията навсякъде, докато служите на жизнената сила по балансиран начин. Като докосваме мъдростта на тялото, ние привеждаме в движение тази еволюция вътрешно. По този начин изразяваме и отразяваме качествата на Prana Vayus, всеобхватното движение на енергия, което усилва връзката между нашите дъх, сърце и ум.

Този прогресивен уъркшоп включва последователността на вълните на Прана Виняса, работа с коремните мускули, дълбоки възстановителни навеждания напред (forward bends), освобождаващи извивания на гърба (backbends), предизвикателни баланси на ръцете, съчетани с медитация в движение, пранаяма и мудри. Работейки с kramas / различни етапи в еволюцията в асаната, този уъркшоп ще ви остави вдъхновени и енергизирани! Подходящ за всички нива в йога.

IMG-0046.jpg