Отворено ниво

Отворено за всички нива от начинаещи до по-напреднали и опитни ученици. Преподавателят адаптира класа според присъстващите като дава различни модификации и вариации на позите.

Начинаещи/ Beginners

Отворено за напълно начинаещи, такива в началните стъпки в Йога или хора, които търсят по-лека форма на асана практика. Ще научите основите на йога.

Средно-напреднали/Intermediate

Работи се на по-дълбоко физическо и психологическо ниво чрез по-сложни практики. Въвеждат се по-предизвикателни вариации на асани и се търси по-задълбочена връзка между дъха и движението. Учениците се запознават и с разнообразни Праняма практики и магията на мантрите. Не се препоръчва за ниво Начинаещи.

Напреднали/ Advanced

Предизвикателни практики за по-опитни ученици, които смело играят със сложни пози като Стойка на глава и ръце, Гарван и др., които предполагат по- сериозни знания и посвещаване в принципите на изпълнение на асаните и дишането (Пранаяма). Учениците от ниво Средно-напреднали са добре дошли, но трябва да подхождат с внимание и сериозност към задълбочеността и трудността на практиките от нивото за Напреднали. Не се препоръчва на ниво Начинаещи.


 
 
IMG_0149.JPG

Обедна Йога За Всички

Чакаме Ви за лек енергизиращ обеден флоу, перфектен за моментите, в които се чувствате схванати и искате да се пораздвижите. Практиката прелива между традиционни йога пози, които целят да отворят тялото и да подобрят гъвкавостта му, и някои нови, по-нетрадиционни движения, които пък ще внесат в практиката креативност и нотка на забава.


IMG_0043.JPG

Йога за начинаещи

Позволете си да бъдете начинаещ поне за час и да имате едно вълнуващо, необременено начало. Този клас предлага йога съчетания за начинаещи базирани на основите и традициите в Йога, които ще Ви въведат постепенно в есенцията на Йога, и ще Ви помогнат да придобиете сила и самочувствие да започнете сериозна и редовна практика. Този клас е специално създаден за начинаещи, но е подходящ и за Средно-напреднали и Напреднали ученици, които искат да си припомнят основите в Йога.


Board Report November 2018 - Hotels FF v2 - bdove edits v2[2] - ff additions.jpg

Йогалатес Флоу за Бременни

Нашият Йогалатес Флоу за Бременни е магична комбинация от Флоу Йога и класически Пилатес. Тази изключителна практика за бременни богини ще Ви осигури цялостен уелбийнг и добра форма през най-важните 9 месеца в живота Ви. Класът е перфектната комбинация между духовното и физическото, която ще Ви даде всичко, от което имате нужда: силно и тонизирано тяло, спокоен и фокусиран ум, и здрави и щастливи майка и бебе. Перфектна практика за бъдещите майки, които имат предишен опит в йога, Пилатес или други физически практики. Часът, обаче, е подходящ за всички нива и триместри, тъй като се предлагат модификации и вариациина всички пози и упражнения.